Je hebt geen verwijzing van een arts nodig. De kosten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van de behandelingen vallen daardoor niet onder het eigen risico.

Indien je aanvullend verzekerd bent, zullen de meeste zorgverzekeraars de behandelingen en eventuele supplementen (zoals homeopathische middelen) geheel of gedeeltelijk vergoeden.

De onderstaande behandelingen met de daaraan gekoppelde prestatiecodes komen in aanmerking voor vergoeding. Dit hangt af van je polis. Raadpleeg je polisvoorwaarden met betrekking tot wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.

Prestatiecodes:

– Behandeling Lichaamsgerichte Psychotherapie (24513)

– Behandeling Overige Natuurgeneeskunde (24005)

– Behandeling Energetische Therapie (24012)

Kijk direct of je met jouw polis in aanmerking komt voor vergoeding van Complementaire (alternatieve) geneeswijzen door je verzekeraar.

Kijk direct of je met jouw polis in aanmerking komt voor vergoeding van Psychosociale therapie door je verzekeraar.

Als therapeut kan ik niet voor je declareren. De betaling gebeurt per pin/IDeal/contant na de behandeling of je maakt het verschuldigde bedrag over. Je ontvangt een nota die je rechtstreeks bij je zorgverzekeraar kunt declareren.

Indien je niet aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskunde, lichaamsgerichte psychotherapie en/of energetische therapie en je hebt ook daarnaast ook een krap budget, wees welkom en neem dan contact met mij op om te overleggen. Donatie op basis van wat voor je mogelijk is behoort tot één van de mogelijkheden.