Een krachtige energetische behandeling

Ontdek het vitaliserende en genezende effect van Pranic Healing.

Pranic Healing kan toegepast worden ter ondersteuning van het helingsproces van het lichaam. Vaak zijn (kleinere) pijnklachten al direct of in de uren na de healing geheel of gedeeltelijk verdwenen. Vrijwel altijd wordt direct een diepere staat van ontspannenheid ervaren.
Een Pranic Healing behandeling herstelt je vitaliteit en natuurlijke balans.

“In Pranic Healing wordt prana gebruikt als katalysator om het lichaam sneller te laten herstellen. Deze biochemische reacties zijn betrokken bij het natuurlijke herstelproces van het lichaam. Als prana wordt geprojecteerd op het aangedane gebied van het lichaam zal de snelheid waarmee het lichaam herstelt toenemen.

Wat ook wel een wonderbaarlijke genezing wordt genoemd is dus niets anders dan het verhogen van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Er is niets bovennatuurlijks of paranormaals aan Pranic Healing. Het is simpelweg gebaseerd op natuurlijke principes waarvan de meeste mensen zich niet bewust zijn.” – MCKS


Pranic healing kan helpen bij allerlei klachten. Bij fysieke klachten als keelontsteking en allerlei soorten pijn maar ook bij emotionele en mentale klachten, als stress en depressie. Een Pranic Healing behandeling geeft innerlijke rust en diepe ontspanning. Het werkt stress-reducerend, zeker ook bij mensen met ASS/Tourette syndroom/AD(H)D. Tevens verbeterd Pranic Healing de balans tussen Ik-en-de-Ander (bij jezelf kunnen blijven), wat erg belangrijk is voor mensen met bijvoorbeeld HSP. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Healing people, Transforming lives!

Pranic Healing zorgt voor innerlijke rust, ontspanning en een verhoogde vitaliteit. Deze healingvorm werkt met het afvoeren en aanvullen van levensenergie in je aura en chakra’s. Het bevordert het natuurlijk genezend vermogen van het lichaam. Het systeem is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui. Tijdens een behandeling wordt je energieniveau gescand. Naar aanleiding hiervan wordt je energie gereinigd en aangevuld.
Pranic healing behandelingen kun je boeken in mijn praktijkruimte of desgewenst in overleg aan huis.

Pranic Healingsessie​

De healingsessie bestaat uit een persoonlijk gesprek en healing. Het eerste consult bestaat uit kennismaking en oriëntatie op de psychisch-emotionele en/of fysieke klachten en duurt zo’n 60 minuten.
Je krijgt naast de healingsessie praktische tips en coaching op maat.
In overleg wordt bekeken welke behandeling, duur en frequentie het beste bij je past.
Een Pranic healing sessie duurt minimaal 30 minuten en maximaal 60 minuten.

Een Pranic healing consult kost per 30 minuten € 55,- (btw vrijgesteld) met een maximum van € 85,- per sessie.

Pranic Healing korte sessie

Wanneer de klachten reeds besproken zijn en er meerdere sessies in korte tijd nodig zijn, dan volstaat doorgaans een healing van 30 minuten (afhankelijk van de soort klachten).

Prijslijst

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Behandeling​ op afstand

Het is ook mogelijk om een behandeling op afstand te ontvangen. Dit kan handig zijn bij meerdere behandelingen, als je niet in de buurt woont, geen tijd kwijt wilt zijn met reizen of lekker ontspannen thuis de behandeling wilt ontvangen.
Behandeling vindt op tijdsafspraak plaats, hierna telefonisch contact.

Energetische ruimtereiniging​

Fysiek je huis schoonmaken geeft een goed gevoel. Maar heb je soms het idee dat ondanks dat als je huis schoon is dat het toch nog steeds niet prettig aanvoelt? Of je merkt dat de sfeer en energie zwaar is?
Dan zou een pranic house clearing goed voor je kunnen werken. Door middel van Pranic Healing technieken kan (zelfs op afstand) je huis makkelijk voor je gereinigd worden van negativiteit en opgeladen worden met harmonie, lichtheid en helende energie. Ook zijn er beschermende technieken in te zetten, zoals bij burenruzies, energie vanuit de buurt of andere factoren.
Daarnaast krijg je in een persoonlijk gesprek persoonlijke tips om de energie in je huis goed te houden en leer je om dit zelf bij te houden.

Een Pranic House clearing kost € 129,- (incl btw, niet vergoedt door zorgverzekeraar) en kan op afstand gedaan worden.
Zou je vrijblijvend informatie hierover willen krijgen of dit in jouw situatie de juiste aanpak is? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Op dit moment heeft de praktijk geen wachttijd

Disclamer

Natuurgeneeskunde en Pranic Healing zijn niet bedoeld om medicijnen of medische behandelingen te vervangen, maar eerder om ze aan te vullen. Dus ontvang een healing met een open geest en zet voort alle medische behandelingen die je hiervoor en hierna ondergaat.

Naturopathy and Pranic Healing are not intended to replace medications or medical treatments, but rather to complement them. So receive a healing with an open mind and continue all medical treatments you undergo before and after.